تاثیر رنگ در غرفه سازی


غرفه سازی، غرفه نمایشگاهی، غرفه، غرفه ساز، دکوراسیون داخلی، طراحی غرفه

غرفه سازی، غرفه نمایشگاهی، غرفه، غرفه ساز، دکوراسیون داخلی، طراحی غرفه

دنیای پیرامون ما از دو عنصر فرم (شکل) و رنگ تشکیل شده است. تاثیر رنگ در زندگی انسان به قدری است که حتی تصور زندگی بدون رنگ ناممکن است. رنگ پدیده و موهبت شگفت انگیز و شکوهمند هستی است و به زندگی انسان احساس و اشتیاق می بخشد. استفاده مناسب از هر رنگ کاربرد ویژه ای در طراحی دکوراسیون غرفه های نمایشگاهی داشته باشد و بررسی تاثیر متقابل روانشناختی رنگ ها در کاربرد هنری غرفه نمایشگاهی اهمیت به سزایی دارد.شکوه و جلوه هر رنگ دیگر،اثر واقعی خودرا نشان می دهد و هر رنگ نسبت به رنگ دیگرمیزان تیرگی یا روشنی اشبهتر نمایان می شود.

تغییر دادن این ترتیب طبیعی، ناهماهنگی رنگ ها را به دنبال دارد و استفاده از این ترکیب ناسازگار، شرکت غرفه سازی می تواند تغییرات زیادی در طراحی غرفه نمایشگاهی به وجود آورد. رنگ ها از عوامل مهم جذب مخاطب هستند و در خاطره ها باقی می مانند. وسایل و تجهیزات و مبلمان و لوازم بکار گرفته شده در غرفه نمایشگاهی باید دارای رنگ و کیفیت ظاهری مناسب باشند.

شرکت غرفه سازی با استفاده از رنگ های گرم و شاد در طراحی غرفه نمایشگاهی جلب توجه بیشتری می نماید اما در نمایش کالا تطابق رنگ با نوع اثر بخش تر خواهد بود. برای مثال استفاده از رنگ قرمز برای کالا های گرما زا و رنگ آبی برای کالاهای سرما آفرین استفاده می شود. البته با توجه به خصوصیات هر رنگ و آشنایی با صفات آن بهتر می توان موارد بالا را مد نظر قرار داد.در طراحی غرفه نمایشگاهی ها باید به صفات درخشندگی، پرمایگیو فام هر رنگ که تغییر پذیر است توجه نمود.

فام : صفتی از رنگ است که جایگاه آن را در سلسله ی رنگی ( از قرمز تا بنفش) – معادل با نور طول موج های مختلف در طیف مرئی – مشخص می کند .گفته می شود که تقریبا ً ۱۵۰ فام متفاوت را می توان تشخیص داد، ولی همه ی اینها به طور مساوی در طیف مرئی توزیع نشده اند ، [رایکانس | غرفه سازی، غرفه نمایشگاهی، ساخت غرفه، غرفه ساز، دکوراسیون داخلی، طراحی غرفه] زیرا چشم ما برای تفکیک فام ها در طول موج های بلند تر توانایی بیشتری دارد . بلند ترین طول موج ها در منطقه ی قرمز و کوتاه ترین طول موج ها در منطقه ی بنفش هستند. دسته بندی عمومی رنگ ها به بیفام(سیاه ، سفید و خاکستری ها)، و فام دار ( قرمز، زرد، سبز،…) بر همین صفت مبتنی است.

برای سهولت درک مطلب، فام را می توان مشخص کننده ی اسم عام رنگ ها تعریف کرد.

قرمز، زرد و آبی را فام های اولیه می نامند و چون مبنای سایر فام ها هستند رنگ های اصلی نیز نام گرفته اند .

فام های ثانویه عبارتند از : نارنجی ، سبز و بنفش که که از اختلاط مقادیر مساوی از دو فام اولیه حاصل می شوند.

فام های ثالثه از اختلاط فام های اولیه و ثانویه به دست می آیند: زرد-نارنجی ( پرتقالی)، نارنجی-قرمز، قرمز- بنفش (ارغوانی)، بنفش- آبی (لاجوردی)، آبی-سبز (فیروزه ای)، سبز-زرد (مغز پسته ای).

دوازده فام نامبرده را با ترتیبی معین در چرخه ی رنگ، نشان می دهند. در چرخه ی رنگ، فام های ثانویه و ثالثه ای که بین یک زوج فام اولیه جای گرفته اند، دارای روابط خویشاوندی هستند و در کنارهم ساده ترین هماهنگی رنگی را پدید می آورند.

درخشندگی (والوور)، دومین صفت رنگ است و درجه ی نسبی تیرگی و روشنی آن را مشخص می کند(غالبا ً نقاشان اصطلاح رنگ سایه را نیز در همین معنا به کار می برند). معمولا ً درخشندگی رنگ های فام دار را در قیاس با رنگ های بیفام می سنجند. در چرخه ی رنگ، زرد بیشترین درخشندگی(معادل خاکستری روشن نزدیک به سفید) و بنفش کمترین درخشندگی (معادل خاکستری تیره ی نزدیک به سیاه) را دارد. در سلسله ی رنگی، هر فام نسبت به دیگری میزان تیرگی یا روشنی ذاتی اش را می نمایاند.

معکوس کردن این ترتیب طبیعی، ناسازگاری رنگی به بار می آورد مثلا ً اگر بنفش روشن در کنار سبز زیتونی قرار گیرد،

نوعی تکان بصری ایجاد می کند. استفاده متناسب در رنگ در دیوار ها و پانل ها و پیش زمینه های روشن غرفه نمایشگاهی تاثیر زیادی در محیط غرفه نمایشگاهی بوجود می آورد.

استفاده از مبلمان متوسط و رنگ متعادل می توان ترکیب بندی با ثباتی در غرفه نمایشگاهی بوجود آورد.

در هر صورت هر ترکیب بندی که با عناصر غرفه نمایشگاهی بتواند به طور موثر با بازدیدکنندگان، ارتباط برقرار کند کارآمد خواهد بود. در اغلب موارد، شناسایی عناصر کلیدی غرفه نمایشگاهی توسط شرکت غرفه سازی نکته اصلی است که می توان با چیدمان مناسب و میزان نور، آن ها را از دل سایر عناصر تصویری متفرقه، بیرون بکشد.

همین اشیای مزاحم و شلوغی بیش از حد، چهره غرفه نمایشگاهی ها را مخدوش می کند و همچنین، بهتر است تنها روی ساختار کلی غرفه نمایشگاهی تمرکز کنید و نه تمرکز زیاد روی جزئیات خیلی خاص. چرا که تاثیر آنها در مقابل ترکیب بندی عمومی، بسیار سطحی است. [رایکانس | غرفه سازی، غرفه نمایشگاهی، ساخت غرفه، غرفه ساز، دکوراسیون داخلی، طراحی غرفه] با توجه به این که ملحقات تیره باعث می شود چشمان بازدید کنندگان به سمت رنگ های تیره تر کشیده شوند طراحی نماید با نظم دادن به ملزومات و ملحقات غرفه نمایشگاهی ، کیفیت بصری بازدید کنندگان را افزایش دهد.

موارد ذیل در استفاده از رنگ در غرفه سازی نمایشگاهی مد نظر قرار گیرد:

– در انتخاب رنگ حتما از رنگ های شرکت استفاده نمایید.

– به مکمل بودن رنگ و نور حتما توجه کافی داشته باشید.

– تمام مطالبی را که قصد انتقال آن را به بازدیدکننده دارید را در ذهن خود بپرورانید.

– حتما به معانی مختلف در فرهنگ های ملل گوناگون توجه داشته باشید.

– به این نکته توجه نمایید که رنگ های گرم موجب کوچک نمایش داده شدن غرفه نمایشگاهی می گردند.

منبع:http://www.tehranbranding.com

 

#کلمات کلیدی:
غرفه سازی، غرفه سازی در نمایشگاه، غرفه سازی نمایشگاهی، غرفه سازی نمایشگاه، طراحی غرفه، طراحی غرفه نمایشگاهی، غرفه نمایشگاهی، شرکت طراحی غرفه، شرکت طراحی داخلی، ساخت غرفه، ساخت غرفه نمایشگاهی، تجهیزات نمایشگاهی، اجاره تجهیزات نمایشگاهی، غرفه آرایی، خدمات نمایشگاهی، نمایشگاه بین المللی، اجرای غرفه نمایشگاهی، غرفه سازی ارزان، غرفه سازی در تهران، غرفه سازی شهرستان

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *